Therapeut Foeke

Therapie Doetinchem - Therapeut Foeke

Foeke Goudsmit

Ik kom uit een familie die veel ‘onderweg’ is geweest op zoek naar zingeving en geluk. Mijn moeder is in een gevangenenkamp in Indonesië geboren, mijn vader in Berlijn vlak voor het begin van de tweede wereldoorlog.

Ik kom uit Wijk aan Zee, ben in Zwitserland opgegroeid en heb gewerkt in Bazel, Zürich, Berlijn, Amsterdam en Rotterdam, om uiteindelijk mijn geluk en mijzelf te vinden in Doesburg – bij mijn vrouw en in mijn werk als therapeut.

Opleidingen en (werk) ervaring

Ik heb een breed gebied aan interesses en heb verschillende opleidingen gevolgd. Van oorsprong ben ik architect, maar ik heb ook een tijd in de geriatrie gewerkt. Ik heb de opleiding tot integratief therapeut aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam gedaan.

Mijn ouders zijn beide zeer religieus en ik heb daarom veel inzicht in geloofsvragen en spirituele vraagstukken. Als architect en kunstenaar houd ik van ruimte en openheid en vat dingen dus ook ruim op – ik oordeel niet snel.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem gerust even contact met mij op.


Foeke Goudsmit

Neem contact op


Therapie Doetinchem Therapie Doetinchem Coach Doetinchem
therapie doetinchem Therapie bij Foeke
Beatrixstraat 4a
6981 GL Doesburg
therapie doetinchem Therapie bij Bianca
Plantsoensingel Zuid 5
7041 ZC s-Heerenberg
therapie doetinchem Coaching bij Joke
Molenweg 20
7084 AV Breedenbroek
Top